Спален комплект МАНХАТЪН

Спален комплект Манхатън е олицетворение на модерния стил. Огледалната повърхност на Антрацит гланц МДФ е умело съчетана с топлотата на Пино Пасадена. Дългите метални дръжки допълнени с огледалната врата на гардероба затвърждават модерното звучене на комплекта. Тапицираните, с еко имитация на щраусова кожа, елементи по гардероба и таблата на леглото, с подчертано прави форми допълват модерната визия. Огромният гардероб с плъзгащи врати и плавно затваряне предлага уникално вътрешно разпределение. Леглото с вградени нощни шкафчета е снабдено с практичен, повдигащ, амортисьорен механизъм за допълнителен обем. Предназначено е за еднолицев или двулицев матрак. При варианта за двулицев матрак е необходимо да се закупи подматрачна рамка подходяща за монтиране на повдигащ механизъм.  Можете да добавите към комплекта и практична пейка, ракла пред леглото за 155лв.(необходими са два броя, за да обхванете цялата ширина), както и скрин Манхатън с внушителни размери и шест чекмеджета с плавно затваряне за 349лв. Имате възможност и за добавяне на огледало над скрина само за 75лв., което  превръща скрина в елегантен мини будоар. Спален комплект Манхатън превръща спалнята в място за пълноценна почивка и не само... Все пак: „Всичко започва във Вашата спалня.“

Комплектът включва: легло с повдигащ механизъм, гардероб с две плъзгащи врати, нощни шкафчета (2 бр.).

Скрин МАНХАТЪН може да поръчате отделно на цена: 499 лв.
Огледало МАНХАТЪН може да поръчате отделно на цена: 95 лв.
Табуретка МАНХАТЪН може да поръчате отделно на цена: 185 лв.

 

Материал: ПДЧ с дебелина 18 мм, пино пасадена/МДФ антрацид гланц със сертификат за безопасност от най-висок клас.

МАНХАТЪН в стандартен цвят е включена в брошурата на Мебели Димов и се поддържа на склад. Всички елементи на комплекта могат да се поръчат отделно.

Цената не включва матрак, както и подматрачна рамка. Възможни са разминавания между цветовете, които се показват на Вашето устройство и действителния нюанс на продукта. Мебелите трябва да се поставят поне на 50 см от най-близкия източник на топлина, за да се запази целостта им. Продуктът се доставя разглобен.

Материал: ПДЧ с дебелина 18 мм, пино пасадена/МДФ антрацид гланц
Легло с повдигащ механизъм с размери: 2660/2100/960 мм за матрак  1600/2000 мм
LED осветление на леглото
Тапицирана табла – еко кожа
Нощни шкафче: 500/380/220 мм
Скрин: 1000/480/700 мм - с плавно затваряне
Гардероб: 2200/600/ 2200 мм - с плавно затваряне
Огледало – 1000/800 мм
Табуретка ракла: 825/300/350 мм
Еко кожа
Посочените размери следват реда: ширина/дълбочина/височина

 

2 199,00 лв.