Спален комплект КОРСИКА

Спален комплект Корсика съчетава модерната функционалност и разкош с ориенталски привкус. Цветът на Тъмният британски дъб умело е съчетан с бляскавата Медна перла. Тапицираните с висок клас текстил с ромбоидна нашивка,табла на леглото и врата на гардероба придават допълнителна нотка на разточителство. Огромният гардероб с две плъзгащи врати, плавно затваряне и огледала подсилва усещането за разкош с илюзията, че има пет отваряеми врати. Високата тапицирана табла на леглото, с декоративен профил  придава ориенталска нотка на комплекта. Практичният, повдигащ, амортисьорен механизъм на леглото предлага  допълнителен обем за съхранение. Леглото е подходящо за еднолицев или двулицев матрак. При варианта за двулицев матрак е необходимо да се закупи подматрачна рамка подходяща за монтиране на повдигащ механизъм. Двете елегантни нощни шкафчета с дръжки в цвят на старо злато допълват комплекта. Като допълнение можета да закупите скрин Корсика с две дълбоки чекмеджета и плавно затваряне за 329лв. Ако добавите и огледало с декоративен профил и солидни размери за 170лв. ще превърнете тази част на стаята в елегантен мини будоар. Със спален комплект Корсика превърнете Вашата спалня в място за разкошна почивка и не само... Все пак: „Всичко започва във Вашата спалня.“

 

Комплектът включва: легло с повдигащ механизъм, гардероб с две плъзгащи врати, нощни шкафчета (2 бр.).

Скрин КОРСИКА може да поръчате отделно на цена: 329 лв.
Огледало КОРСИКА може да поръчате отделно на цена: 170 лв.

 

Материал: ПДЧ с дебелина 18 мм, тъмен британски дъб/медна перла със сертификат за безопасност от най-висок клас.

КОРСИКА в стандартен цвят е включена в брошурата на Мебели Димов и се поддържа на склад. Всички елементи на комплекта могат да се поръчат отделно.

Цената не включва матрак, както и подматрачна рамка. Възможни са разминавания между цветовете, които се показват на Вашето устройство и действителния нюанс на продукта. Мебелите трябва да се поставят поне на 50 см от най-близкия източник на топлина, за да се запази целостта им. Продуктът се доставя разглобен.

Материал: ПДЧ с дебелина 18 мм, тъмен британски дъб/медна перла
Легло с повдигащ механизъм с размери: 1890/2150/1100мм за марак 1600/2000 мм
Нощно шкафче: 500/420/400 мм - с плавно затваряне
Скрин: 900/500/700 мм - с плавно затваряне
Гардероб: 2100/650/2266 мм - с плавно затваряне
Огледало – 700/900 мм
Декоративен профил
Еко кожа
Посочените размери следват реда: ширина/дълбочина/височина

2 399,00 лв.